Search

Bookmarks

    Vwala!

    De nieve saaait stater sé!

    De nieve saaait stater sé, te zien met elk Commodoorke da ge maaar kunt vinden éé, jaja! Ik em gisteren trouwens gezien dat die bullen uit Denaldi die dat den Eduard van Mariette verleje week heeeft gekregen voor zijnen 96ste verjaardag ook goe marsheren op dees geval. Dus dan zal’t allemaaal wel in orde zijn zeeker éé, ah jaaa! Onze Geert is wel nog nen nieven decoor aan’t verzinne, maar ik moet zeggen, vooorlopig zijn we goe gesteld! Ge vindt hier uiteraaard alles terug van den ouwen saait en nog van laank ervooor ook. Ook zijn er nen helen hooop nief en ouw filmkes van den Joe-Tuub toegevoegd en dan emmek het ni over de voetbalploeg den Tubantia zenne! Bezieget allemaal maaar is goe en vooral op uw gemak, gater vooor zitten zouwek zeggen, maar da is negen op tien allangk het geval éé, jaja!

    Da zijn schooon errinneringe éé

    Leave a Reply