Search

Bookmarks

  Amai mijn sjokkedijzen, ’t is ni waar, jaja!

  De Kees heleganst zelf op de Meir aan de Inno

  De Kees mét melodica

  Jajaja, het is ni altijd simpel om iemand op straat te herkennen hé, zeker ni als ge ze ni ziet, neje. En bij de Kees is da ook het geval éé! Vroeger kwam ik hem al is tegen in de Soete Naam Jezus bij de Jean-Jacques, maar sinds dat da café dicht is kommek daar ni meer, neje! Hij dus ook ni waarschijnlijk, maar da’s ni gezegd want hij kan da bord ‘te koop’ toch ni zien hé! Voor hetzelfde geld staat de Kees daar nog iederen avond aan de deur, niwaar!

  Enfin, wa dak mij afvroeg was het volgende: is er nu niemand die de Kees zijn broek is wilt wassen, want zelf zietem da natuurlijk ni dat die een bekke ranzig aan’t worden is, neje. Ik kan da ni doen hé, want ze zouden wa zeggen in den home! Dus als ge hem eens ziet staan op de Meir aan den Inno, of ergens op de De Keyserlei, in plaaats van geld voor halve liters bier te geven, pakt zijn broek af. Hij heeeft daar geen probleemen mee, want hij zie ze toch ni, geloooft mij! Steekt ze met veel Dettol in’t wasmachien in ne kookwas wel te verstaan en geeft ze de volgende keer terug als ge daaar is passeeert niwaar! Zo maakte ni alleen de wereld wa beter, maar ook de Kees een bekke properder, ah jaa!

  Leave a Reply